Bornberg Amersfoort Vathorst

Zowel binnen als buiten het huis laten sausen/schilderen.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Er wordt snel en netjes gewerkt en het was nog gezellig ook!
Bij een volgende opdracht komen we bij je terug.

Spackspuitwerk Nieuwbouw Appartement Amsterdam

Afgelopen 29 maart hebben wij de sleutel van ons nieuwe huis ontvangen, diezelfde avond stond Van de Vuurst al op de stoep om het materiaal klaar te leggen voor de volgende ochtend. Zo flexibel en snel zijn zij dus.

Binnen een werkweek was het HELE huis netjes en vakkundig afgewerkt (de woning is 96m2). ronald in je huis betekent gezelligheid en vooral vakkundigheid. Zij werden me aangeraden door mijn zus en neef, daar had hij ook mooi werk verricht. Ik raad ronald Van de Vuurst bij iedereen aan.

Goed werk voor een hele mooie prijs! Harstikke bedankt nog!

Vriendelijke groetjes,
Tessa P.

Oude Munt /Amersfoort

Ivm de aanschaf van een nieuwe keuken heeft er bij ons een forse verbouwing plaatsgevonden, waaronder het weghalen van een muur tussen kamer en keuken. Wij hebben dhr. vd Vuurst gevraagd om het plafond opnieuw te spacken en de lelijke naden netjes weg te werken.
Het eindresultaat is perfect! Van de naden en de plaats waar de muur gestaan heeft is niets meer te zien en er zit nu een strak wit plafond.
Vd Vuurst werkt niet alleen netjes en vakkundig, hij is een vrolijke, gezellige kerel die bovendien erg klantgericht is.
Toen bleek dat onze aannemer onvoorzien uitliep in de planning heeft vd Vuurst in zijn vrije tijd ons plafond alsnog op tijd afgewerkt voor plaatsing van de nieuwe keuken.
Grote klasse Ronald!

vrgr
J. Vedder

Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Van de Vuurst
Amersfoort

Tel: (033) 4567805
Fax: (033) 4331227
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.